| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakultní nemocnice - Motol

Letos v září jsem v Motole porodila holčičku Johanku. Než se dcera narodila, strávila jsem v okolí sálu porodnice 30 hodin. I když to bylo velmi náročné a dlouhé, měla jsem spoustu času si vše prohlédnout. Porodnice je nová, dobře vybavená. Lékaři a sestry jsou hodní, profesionální a povzbuzují k výkonu. Porod je podle mého názoru životní fyzický i psychický výkon, na který bohužel nelze natrénovat (jedině možná počtem porodů). Vybavení pokojů je též nové a k dispozici jsem měla vše, co jsem potřebovala - noční košili, přebalovací pult, pleny, oblečení pro dítě,žínku, bepanthen, ubrousky na utírání atd. Paní doktorka mě dobře zašila, takže jsem si mohla velice brzy sednout a to se týká i ostatních maminek, které jsem viděla. Rehabilitační sestra mě naučila několik šikovných cviků a ty jsem cvičila i po návratu z porodnice, na konci šestinedělí jsem se cítila už skoro normálně a po šesti týdnech jsem běžela Velkou Kunratickou. Jediné co bych doporučila ke zlepšení, je věnování více času výuce kojení u prvorodiček. Na pobyt v Motole vzpomínám ráda a doufám, že se tam ještě někdy vrátím.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.