| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Díky moc za podrobné info - v Pardubicích v Duze už jsme byli a kočárek plánuju pořídit taky přímo tam, i když je to pro nás trochu z ruky. Dost mě právě oslovil ten vstřícný přístup, že nám všechno vysvětlili a převedli, a taky nabízejí prodlouženou záruku. Navíc cenový rozdíl oproti e-shopům není nijak podstatný. S tím fusakem to ráda slyším - sice nám ho tam vychvalovali, ale přesto mi připadal poměrně drahý. Jestli je ale fakt tak dobrý, pořídím si ho rovnou taky. Jediné, co mě mrzí, je ta ruční brzda - nemám sice strach, že bych kočárek z kopce neubrzdila sama, ale přeci jenom jsem slyšela, že je to dobrá vychytávka, pokud se dá ruční brzdou i přibrždovat, kór s takhle těžkým kočárkem. A taky v té Duze nám řekli, že zpomalovací ruční brzdu už Gesslein nabízí, ale zatím jen na verzi F4 - do té se mi ale jen kvůli té brzdě nechce, protože tam není možné vyměnit ta malá kolečka :-( Ještě bych se tě tedy zeptala, jak hodnotíš manipulaci s kočárkem při převážení autem? Mechanismus skládání jsem si vyzkoušela, takže tam rozhodně problém nevidím - jednodušší už to snad být nemůže :-) Ale spíš mi jde o tu váhu a taky o celkové rozměry - jestli je to otrava, rovnat to do kufru nebo je to v pohodě? Plánujeme pořídit druhé auto pro mě na MD a váháme mezi krátkou a dlouhou Fabií, přičemž pro mě čím menší, tím lepší. Ale samozřejmě pokud by se složený kočár do krátké nevlezl nebo by to bylo složité manévrování, koupíme radši combi.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.