Přidat odpověď
Stormer
Nejhorší je, že se ta manipulace těžko dokazuje - okolí toho člověka třeba i vnímá jako Pana Úžasného.. a nikdo nepochopí, co on tomu partnerovi, kterého přeci "miluje", vlastně dělá.. Jakmile jsem chtěla chodit třeba dvičit - bylo to o tom, že se svou postavou něco takévého nepotřebuji, že se nebude mít kdo starat od dítě, co si to vymýšlím a nakonec - jaké chceš mít "své zájmy" - když ty žádné zájmy nemáš? Když už jsem si to prosadila a zapsala se třeba na akvaaerobik - napřímo to nezakázal, jen jsem si to pak "užívala" - po návratu dusno, kontroloval mi, jestli mám mokré vlasy (protože kdes to vlastně byla? a kdoví s kým?).. Fungovalo to tak, že jsem si skutečně příště kroužek rozmyslela.. postupně jsem přišla o všechny zájmy, o všechny přátele.. byl jen manžel a jeho svět, jeho zájmy a jeho rodiče, dokonce i jeho bratr (mého vytěsnil též)..
Držím palce -toto tu uvádím, co je možné očekávat od "milujícího" partnera. Pro celou jeho rodinu jsem zůstala tou "mrchou, co mu ublížila a utekla od něj k jinému" (důvodem není pro ně jeho povaha, ale můj nový vztah - NIKDO nevezme na vědomí (nikdy), že nový vztah vznikl z důvodu nesnesitelnosti a nežitelnosti s manželem - tedy ano, mohla bych tak žít - kdybych žila pro skutečnost, že už brzy umřu a že mě z tho vysvobodí smrt (měla jsem ty myšlenky)
Předchozí