| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, precetla jsem vsechny tvoje odpovedi a mela pocit, ze jsem to psala ja. Taky mam dve deti temer stejneho veku a manzela sovu, co rano (a nejen rano) strasne rad spi a je temer nemozne ho vzbudit. Taky usina vecer na gauci a pokud jsme o vikendu doma tak i pres den. Taky ma narocnou praci a navic jeste pomerne casto jezdi na sluzebni cesty do zahranici, ale po mem nastupu do prace se musel zacit trochu vice podilet na peci o deti. Pokud to jde, veze alespon jedno dite do skolky (mame jedno dite v nasi vesnicke skolce a druhe v hlavnim meste, kde oba pracujeme) a alespon jedno vyzvedava. Domluvili jsme se, ze nebude zapinat pocitac ani TV nez budou deti ulozene (kolem 20.00), protoze jinak je s nami jen fyzicky. Vecer deti ukladame na stridacku a o vikendu kazdy jeden den vyspava. Jednou tydne chodi pani na uklid, dela vse krome prani a zehleni. Zehlim jen to nejnutnejsi a ze zasady nezehlim manzelovi kosile, uz takhle tomu obetuju jeden svuj volny vecer tydne. Tesim se, ze si koupime susicku a nebudu zehlit uz skoro vubec. Snazime se obcas dat deti k babice a nekam jit jen sami dva, strasne moc to pomaha. Cim jsou deti vetsi,tim je to lepsi. Taky jsem perfekcionistka a kdyz vidim, jak manzel dela nektere veci, nekdy se neudrzim. Vim, ze je to muj problem a blbiny se po nem snazim neopravovat. Jenze nektere veci proste na nem nechat nemuzu (napriklad neni v noci schopen vstat, aby dal diteti ATB, proste se nevzbudi anebo se vzbudi, ale je tak mimo, ze necha ATB, ktera maji byt v lednicce stat na lince atd.) Ale zase verim tomu, co mi nekdy rika: ze ja se tak angazuju, tak se detem venuju, ze on ma pocit, ze uz je tam zbytecnej. No a pak sem tak vystavena, ze uz mi nezbyva cas na nej. Pracne hledam rovnovahu mezi detma a jim, snazim se mu ted vic venovat, snazim se k nemu chovat mileji, snazim se, aby nas sexualni zivot byl lepsi a musim rict, ze i on se pak vic snazi. Je to proste vsechno hrozne provazany a po case se z toho stava takovy zacarovany kruh a vypada to, ze z toho neni cesta ven. Ale je, jen to chce si spolecne domluvit nejaka pravidla a snazit se je v ramci moznosti dodrzovat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.