No právě, i když dítě naočkujete proti neštovicím, mám pocit, že to můžou stejně dostat. Já byla teda proti, ať si tím projdou, je to jednou za život a pak mají pokoj, ale někdy jsou komplikace po neštovicích opravdu strašný. Jedné holčičce dokonce vyvolali leukémii. Byla tak oslabená a pak už to jelo....
Moje holky to naštěstí zvládly bez komplikací ale je to opravdu svinstvo když se člověk zamyslí.
Každopádně Martiině neteřince preju, at je brzo dobře pronceznička
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.