| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dr.právě proto,že je možné potrat udělat do 12.týdne,tak zatím čeká.Ve středu jdu an infekční,kde mám napsanou zprávu z gyndy a pak ze zprávou na gyndu,aby viděla,co na to říká infeční.Poté mě ještě čeká pravděpodobně konzultace a ultrazvuk v Brně na genetice a pak se uvidí.Byla ke mě upřímná a řekla,že mám spíše počítat s tím,že se to bude muste ukončit.Já asi nedokážu čekat a jít potom na potrat později.Čím delší dobu v sobě budu mimčo mít,tím víc si na něj zvyknu a pak to bude o to horší.Jak jsem psala výše,tak v 18ti letech (i když to nebylo plánované těhotenství),tak jsem malou porodila v 39.týdnu mrtvou.Dlouho mi trvalo,než jsem se z toho dostala.Po třech letech jsme se rozhodli to zkusit znovu.Otěhotněla jsem za 2 měsíce a narodila se mi zdravá dcera,i když to bylo císařským řezem a za 5min. dvanáct.Teď jsme chtěli ještě jedno.V lednu jsem vysadila antikoncepci a teď jsem už v 5.týdnu a zase do toho něco leze.Já asi nemám dostatek sil čekat,ale ani dostatek sil dát to pryč.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.