jé holky a co já bych zase za obočí co se dá vytrhávat dala.. obočí mám spíš nemám skoro žádné.. děs běs... vytrhat není co a pořád kvůli tomu působím jako holčička. To málo co tam mám, je světlé a obarvené vypadá příšerně... dřív jsem chodila si to barvit do salonu a vypadalo to lépe.. léty mi vlasy ztmavly, takže už nejsem blondýnka.. ale chlupy krom pár chlupů na nohou a v podpaždí moc nemám. To holím - podpaždí tak 2x týdně páč chodím na zumbu a nikdo se mi nemusí koukat na chlupatý podpaždí a nohy si dělám většinou veetem, když náhodou dojde, tak žiletkou. Ale po tom veetu mi přijde, že chloupky slábnou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.