Osobně si myslím, že z vysavače jen tak nevyleze, kor když pak ještě nějakou chvíli vysáváš Ale taky dodávám, že jsem se tím nikdy nezabývala a nikdy na mě žádný ze sáčku od vysavače nevykouknul Horší zážitek byl, když jsem se jednou v noci vzbudila na WC a pak jsem se vracela a na zdi nad námi obrovská pakobylka Pak jsme asi hodinu s mužem koumali, jak ji chytit a dostat z okna. Pak jsme na ni hodili hadr a snažili se ji dostat z okna a řvali jsme u toho oba asi věděl celý panelák, že jsme vzhůru a něco honíme v bytě Pakobylka byla poslední nakopnutí směrem k sítům do oken
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.