Katko, já právě také viděla jeden dokument a tam toho pavouk přežil fakt dost-dokáže přežít velké mrazy ve velkých nadmořských výškách (když ho odnese vítr, tak létá víš, než letadla a o tom sláchnutí tam také myslím něco bylo-to je známé..ale vysavač tam teda nezkoušely...Já se opravdu bojím a nejsem schopná zabít prakticky nijak a i z představy, jak se vcucává do vysavače se mi dělá zle a než abych házela pavouky z okna, což přežijí každopádně, bych vyskočila raději já...Navíc představa, že pavouci tu byli dlouho před námi a budou tu dlouho po nás tomu všemu strachu také moc nepřidá...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.