| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Alo - nestigmatizuju. Mám pár opravdu obézních přátel s různými zdravotními problémy, pár, kteří se přežírají a dělají dietní chyby i výživové obecně, sama mám lehkou nadváhu, závislá na nikotýnu, některé bitvy za sebou (třeba tu s depresí) a hlavně nejsem ten typ, co vidí někoho otylého a říká si, že ten člověk je asi hloupý.... s tím se často naši známí či přátelé nebo příbuzní potýkají. Taky jsem hloupá a závislá - čoudím.

Co říkají známí - pro někoho nadváha = stigma pitomce.
Naprostá kravina....

Znovu opakuju - mne osobně to trochu hodilo do pocitu marnosti, možností bylo několik (podle mého nebolestivých) - jak pohybových aktivit, tak s tím podělaným jídelníčkem, vlastně stejné jídlo, jen ho neprohazovat a někdy gramáž naopak menší až zbytečně.

Jinak hezky to vysvětlovala v nedávné Všechnopárty Naďa Konvalinková - že je podvyživená - všeobecné "haló". Tohle dělám každé jaro (holt nemládneme)... a fakt to funguje. Celoročně fakt na podobný režim nemám, tudíž všechny, co potřebují shodit naprosto chápu.....režim je průšvih, má-li tělo sklony nebo věk.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.