| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky Jančíc ;-)

Nejprve sem se divila, zda jsem ten dotaz nepsala přímo já - protože jsem na tom úplně stejně. Syna (nar. konec srpna 2010) jsem se ze začátku (asi po prvním měsíci) snažila šátkovat, ale nelíbilo se mu to a já to vzdala. A taky sem se hodně bála, že na sněhu/ledu upadnu... Ale teď už je krásně teplo, tak hurá na výlety bez kočárku ;-)

Já potřebuju nejdříve koupit nosítko - uvažuju o Manduce. Ochrannou kapsu MaM chci také. Bohužel nejsem švadlenka a proto kapsu si koupím :-) Už jsem se dívala i na bazary a nějaký nabídky tam jsou... Tu zimní popř. nejteplejší 3v1 určitě kupovat nebudu, je jaro/léto, takže tenkou "celoroční" ~b~ A na nepřízeň jarního/letního počasí syna pod kapsu více obleču.
Syn měl v půl roce 70cm a 8,3kg. Sice nevím, jestli kapsa vydrží i na příští rok (v zimě se zase budu bát ho nosit), ale určitě teď koupím univerzální-celoroční ~R^

Jančíc, držím palce při nakupování/šití u švadleny a pak napiš, jak se nosí ;-) Mimochodem, jaký máš nosítko? ~y~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.