Přidat odpověď
holky,
preji krasne vanoce a stastny nova rok 2005
taky jsem se tu neukazala ani nepamatuju, ale nestiham. navic doma nemam ted pc a ani si zadny porizovat nehodlam. staci mi o v praci. v lete jsem byla porad na zahrace.koupila jsem si jednu, je od bytu 5 km, je na ni domek a v lete se tam da prenocovavat. k tomu jeste i auto, abychom se tam mohli s Marcelem denne presouvat hned po skolce.
se skolou zatim nic neresim. tady je termin 30.06. s komu neni 6, ten do skoly sice muze ale nemusi. Marcel je momentalne neustale zasnenej a nez se do neceho pusti, tak mu to desne trva, takze ho necham ve skolce a zacne skolu az 2006. do te doby se aspon stihneme prestehovat a pujde do nejake lepsi skoly (ne to co mi tu ted v okoli mame, tam se spise nauci mluvit turecky nez nemecky psat). navic by nastal problem, jak to vyresim s Marcelem, kdyz bude chodit do 11.30 do skoly a ja delam do 15.30. Sehnat misto v druzine neni jednoduche (a i kdyz je jen na odpoledne, tak je drazsi nez skolka na cely den) a problem je to, ze tam sice udelaj ukoly, ale doma se museji vetsinou delat znova, protoze tam je kazdymu fuk, zda to je dobre nebo ne.
Takze spoustu problemu, ktere si rada o rok posunu.
mejte se krasne a hezky si uzijte vanocni pohodu!
vsechny zdravi Janina s MArcelem
Předchozí