| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Můj syn byl ještě před dvěma týdny to samé.Od dvou a půl chodil na malou na nočník,ale kakat chtěl jenom do plínky.Nějaké přemlouvání,motivování bylo prd platný.

Řešila jsem to s doktorkou a ta mi řekla,že do čtyř let má na to nárok a pokud do té doby nezačne kakat na wc,tak půjde k psychologovi nebo gastroenterologovi.Ve školce jsme to nikdy neřešili,protože u nás byl ještě ten problém,že kakal pouze jednou týdně a dokázal to zadržet.

Nakonec předminulý týden skončil v nemocnici,protože už 4 dny zadržoval akutní potřebu na velkou.Dostal 2 klystýry a pak začal krásně sám kakat na záchod,protože pochopil,že nepůjde dřív domů,dokud se nevykaká a že musí kakat na záchod,jinak dostane další hadičku do zadečku.

Takže u nás to byl psychický problém a jsem za tu nemocnici vděčná.Kaká každý den na wc a na plenku si už ani nevzpomene :-) Jinak by jsme na tom byli stále stejně.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.