Náhodou jsem zahlédla toto téma a vzhledem k tomu že jsem se dneska kvůli tomu ročílila tak vám to aspon musím sdělit. Byla jsem venku s kamarádkou která má malé dítě a pes k nám došel a chtěl se kamarádit. Což nás nenatchlo a dívaly jsme se škaredě. A majitel právě prohodil tuto větu že je hodnej a nic neudělá.Vzhledem k tomu že je to člověk kterého manžel zná tak jsem byla ticho a nedělala melu. Ale jinak se neudržím když vidím nějaké velké tele běhat bez vodítka a bez košíku. To vždycky něco pronesu o nezodpovědnosti ale majitelé si z toho stejně nic nedělaj. Nicméně já si aspon ulevím. Neříkám že by pes měl mít obojí ale aspon jedno z toho !! A to už vůbec nemluvím o tom co v parku nacházím a to nemám dítě které by běhalo v trávě. Vím že je hodně pejskařů zodpvědných a i je vídám ale taky vídám nezodpovědné. Jo a ještě lepší je když vidím nějakého mlaďocha, potetovaného, propíchaného jak stojí před hospodou už aspon s pátým pivem a vedle sebe velké tele a samozřejmě bez ničeho. Říká se jakej pán takovej krám a zrovna v těchto případech přecházím na druhpu stranu, protože takovým nevěřím už vůbec. No tak jsem se tady zase rozohnila, ale aspon jsem vykecaná.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.