Ani já psy v MHD nevozím a v autě je mám oddělené vestavěnou sítí. Volně je pouštím,ale třeba na oploceném psím hřišti,kde mají možnost se vyřádit a nikdo jiný,než pejskaři tam nechodí. Nebo na cvičáku. Chodíme přímo na cvičák jenom pro labradory,kde se necvičí boj. Mimochodem,když jsem chodila na cvičák se starším,tak se mi tam pokoušeli vnutit i boj,což jsem odmítla a klepala jsem si na čelo,proč by jako labrador měl cvičit boj,když je to přenašeč a ne bojovník.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.