Přidat odpověď
Lído,
a jsme zase u toho. To je vina lidí a ne těch psů. Pořídit si psa je závazek a každý by si to měl předem rozmyslet. A to nejenom,že chov je celkem drahá záležitost,když člověk nechce krmit nějakou směsí z Tesca,ale je potřeba zaplatit i veterináře,výcvik atd.
Je to o lidech a jejich přístupu k vlastní odpovědnosti za svůj život i za život toho zvířete,které si vezmou.Pro mě pes opravdu není jenom zvíře,ale především kamarád,který má vždycky radost,když mě vidí. Jak já říkám i kdyby na mě doma nemluvilo ani rádio,tak ten pes mi dá najevo svojí lásku vždycky. A to,že se mi pěkně staráme o něj nám mnohokrát vrátí svojí přítomností. Jenom je mi líto,že jsou tu s námi tak krátkou dobu. Tu ztrátu potom strašně špatně nesu a nikdy se to nedá zahojit,protože žádný pes i sebepodobnější není stejný jako ten co odešel.
A stejně tak jako najdeš lidi hodné a zodpovědné,tak najdeš lidi zmetky,kterým je všechno jedno a kašlou na jakákoliv pravidla. Neházej všechno na ty psy,ale spíš buď naštvaná na jejich "pitomé" páníčky.
Předchozí