Přidat odpověď
Navíc mají zvláštní páníčky. Zatím jediný "konflikt" kvůli psům, jsem měl s paní, co mi vynadala, ve chvíli kdy její jokšir vběhl otevřenou bránou k nám na zahradu a štěkal na naše berňačky. Paní mi vynadala, proč takové zlé medvědy pouštím volně a že si bude stěžovat. Netuším kde. Tak jsem podotknul, že obě jsou na své zahradě a ať si klidně pejska odvolá, že na zahradě taky zůstanou. Přitom holky jokširku ignorovaly. Jen na ní nechápavě koukaly. Stát se to pani někde kde mají opravdového hlídacího psa, tak je z ní přesnídávka. Paní si ji nakonec musela odnést. Celou dobu mi vysvětlovala, jak je špatné mít velké psi a nehumánní je stresovat výcvikem. Musel jsem si je totiž přivolat a posadit, aby se pani nebála si svou odvážnou jokšírku odnést. Přitom teda jedna z berńaček jokširku lehce odkopla. Pani to nesla vyloženě těžce. Byla hodně odměřená a když si ji v náručí odnášela, tak mě a naše holky nevybíravě komentovala. Dodnes netuším, co jsem pro ní mohl udělat víc.
Jo evidentně občas mají psy zvláštní lidé. Bohužel občas, taky mají auta, nebo čtyřkolky. Nic se s tím nenadělá.
Předchozí