Reaguji na předposlední odstavec tohoto článku. Dost mě zaráží že tvrdíte, že antikoncepce pouze zabrání uhnízdějí vajíčka. (takovou funkci má Postinor - tabletka "po", která obsahuje velmi mnoho hormonů a použije ji žena opravdu vyjímečně) To je hloupost, většina antikoncepce zabranuje ovulaci, teda vajíčko nedozraje. Navíc moje zkušenosti s antikoncepcí jsou takové, že jsem měla velmi slabé krvácení (mnohem slabší, než klasický cyklus), pokud by každý měsíc docházelo k potratu - jak vy tu tvrdíte, tak bych musela každý měsíc opravdu hodně krvácet. Antikoncepci jsem brala 6 let vkuse.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.