Přidat názor k porodnici Nemocnice
Rodila jsem své první dítě,porodní asistenka byla velmi příjemná a vstřícná,dost nám pomohla.O chování pana primáře, který se o nás "postaral" při vstupní prohlídce a pak až po porodu při šití,se to říci nedá.Tím bych vysvětlila také nadpis příspěvku.Můj manžel,který se celé těhotenství odhodlával jít s námi k porodu, se docela vydesil už v počátku, a nebyl v tom sám.nehovořím jen o mě, ale pohledy sestry se nedaly přehlédnout.pokud můžete,milé budoucí maminky,dohodněte se s vašim ošetřujícím gynekologem,aby byl přítomen porodu.je to totiž ten nejúžasnější zážitek v životě ženy a neměl by ho nikdo svým nevhodným chováním kazit.naštěstí jsme pana primáře neviděli těch několik hodin,to se nám věnovala por. asistentka, myslím, že jsme nemohli potkat lepšího člověka ,člověka na svém místě.byla naprosto skvělá.porodila s námi našeho chlapečka,vše bylo vpořádku a my dokonale štastní.pak všichni odešli, věnovat se malému a já zůstala na sále sama s panem primářem.I ten se dal do šití,při ošetřování byl hrubý,a mlel něco o manželském sexu, at prý má malžel radost.nějak mu to něšlo, protože po půl hodině prohlásil, že "to" musí vypárat, že sešil špatně.Samozřejmě bez lok. umrtvení.i šil znovu.i šil znovu špatně, stehy po pár dnech popraskaly.moje gynekoložka,která mě poté ošetřovala denně /2 týdny, víte, co to je, chodit denně k lékaři s novorozencem,který spal 4 hodiny ze 24?/ říkala, že vnitřní stehy nepraskají tak často, možná jedné z tisíce, a kdo že mi to "prý" dělal?sama si tipla, a dokonce správně.nakonec jsem zjistila, že jsem ještě nedopadla tak špatně.mám hrůzu z toho, že by mě měl dostat příště do svých šikovných rukou onen pan doktor.byl tam sice krátce, ale pamatovat si to budem.
Předchozí