Janet dovča super, si to s Maruškou užijete
.
Prosím tě a chodíš vůbec do práce? Nejsi pořád na paragrafu? Mně přijde, že si dost často ale já bych to měla stejně, možná ještě hůř
.
Dnes jsem byla na pohovoru. Volali mi včera z české pojišťovny. No bylo mi jasný, že do kanclu to nebude, páč to by byl konkurz a horko těžko bych se tam dostala že... Přes Profesia.cz si mě ženská našla. No hnus velebnosti. Už nevrlá jsem byla včera do telefonu, páč mi bylo jasný, která bije
. Ale říkala jsem si, že co kdyb y náhodou fakt do toho kanclu. No ani omylem. Prostě pojišťováka, schánět a otravovat lidi a známý, samo že na živnosťák, veškerý školení bych si platila 2000,- určitě plus dvě další věci notářky ověřený (vysvědčení a ještě cosi, což taky stojí prachy) no prostě katastrofa. Todle nikdy dělat nebudu. Sama zavírám dveře a pokládám telefon, když mi někdo volá..... Kde musíte když nastupujete do zaměstnání složit min. 3000,- a více??????????????????????????????????? Do Baumaxu atd. asi ne. Tak mi prý za týden zavolá, jak jsem se rozhodla. Já byla rozhodnutá hned v první minutě... Ale at si klidně zavolá, může, řeknu jí ať jde s takovou ,,prací,, někam..... Zneužívají lidi co hledají práci.... Nakopat je....