Přidat odpověď
manžel je silný alergik proto jsem chtěla výhradně kojit. u prvního děcka žádný problém ukázkově pil, mléko bylo, jíst jsem mohla cokoliv, bříško nebolelo ani žádné zvracení. Druhé dítě hodně trpí na prdíky, bojujeme s kolikou všemi způsoby a v důsledku toho se i rozběhl následující proces:
snědla jsem čerstvé pečivo, zapila mlékem, po dalším kojení se děcko svíjelo hodinu v křečích, řvalo, ublinkávalo, takže nedokázalo po kojení usnout, takže bylo přetažené, unavené, nevyspalé, takže u dalšího kojení nemělo sílu sát a vycucat mléko, u prsu po pár tazích usínalo, za chvilku se samozřejmě probudilo hlady, brečelo protože MM mu opět způsobilo bolení bříška a tak dokola. V tento moment i když MM máte dost jste v situaci kdy máte hladové, řvoucí nemluvně a dát mu UM se jeví jako vysvobození pro všechny..... Myslím že jsem vytrvala v kojení jen díky tomu, že mám s kojením dost zkušeností s prvním děckem.... jinak bych to asi zabalila a řekla si, že moje mléko "dítěti nestačí ". Stačí mu, ale musela jsem vynechat veškeré pečivo a mléko jen kysané. Je to opruz držet takovou dietu, ale věřím, že MM pomůže mimčo ochránit před alergiemi u prvního děcka to vyšlo. Moje rada: zkuste dietou upravit vaše MM, tak aby mimču vyhovovalo.
Předchozí