| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

jak starší? Tohle jsou skoro puberťáci.. osobně mám občas pocit

Jestli si tu mikinu okamžitě neoblečeš, budeš případně - nemocnej, - budu tě léčit, co síly stačí, ve chvíli, kdy skončíme u lékaře ¨

a ty tam budeš vyvádět jako posledně, tak ti asi
ad a) řeknu "dobře ti tak"
ad b) tě budu prosit, aby ses nechal píchnout do prstíčku, to tak nebolí
ad c) bude to bolet, protože to budu sdílet s tebou a ty jsi hysterický janek ( a to ještě nekoukej tam, to nebolí etc..)

ad d) - jsem tě měla praštit a tu mikinu ti narvat na tělo násilím !! Nebo bez praštění - říct - "ven bez mikiny nepůjdeš!"
Zakázat koníčky?
Prosit na kolenou - že to myslím s tebou dobře, byl bys tak laskav?

Podotýkám, - požádala jsem v jiném příspěvku.. K násilí se uchýlím až na RTG, při odběru krve atd... a to ještě k jemnému, zpravidla .... zatím za úplatek... to je taky blbě.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.