Perník Blanka (podle mojí milé hodné tety Blanky z Vysočiny):
2 hrnky hladké mouky 1 hrnek (nebo míň) cukru 1 prášek do pečiva + 1 prášek do perníku 2-3 lžíce kakaa 1/2 hrnku oleje 1 hrnek mléka
vše zamíchat, upéct na 170 stupňů cca 25 minut, po vychladnutí namazat marmeládou a posypat kokosem. Nevěřila jsem, že to bude držet pohromadě, ale drží a navíc to chutná opravdu výborně, něco mezi perníkem a kakaovou buchtou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.