| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

~:-D~g~~R^~t~ - a to prosím nenávidím smajly! Výborný.

Já jsem dnes ráno stála asi deset minut vykloněná z okna, dýchala jarní vzduch div jsem neomdlela a bylo mi úplně fuk, jestli se tam ti dva(3 a 2 roky) zatím sežerou!!! Ommm, vítr odvanéééé...

Dnes výprava na návštěvu, vstávám brzy, balím dárky, vypravuji sebe a vzorně chystám věci dětem. Hlavně žádné zmatky a zbytečné zdržovačky!

Tříleťačka odmítá mnou vybrané oblečení a strhává oblíbené tričko ze sušáku. Sušák padá na bratra a kočku, kočka škrábne syna = všeobecný řev. Syn lítá bez plínky se podruhé v životě dožaduje dobrovolně nočníku, tak chválím a pomáhám. Planý poplach, nevadí.
Mezitím dcera hystericky ječí, protože vybrané tričko je naruby, ale nepřistoupí na pomoc, protože SAMA! A minuty běží, vážení... Sleduji dcery marný boj s rukávy a odcházím aspoň odchytit a vypravit syna. Na půli cesty: "Mamííí, pomoz mííí!" tak hurá, běžím konečně obléknout dceru. Jsem klidná, syna slyším z kuchyně, říká "Hodný, pomůže, hodný" - vyndal špinavé nádobí z myčky na zem - převlékáme tričko, vytíráme kuchyň.
Česání dcery přerušeno, syn chce opět na nočník. Planý poplach, léta běží, tlak stoupá. Dcera volá: "Kočka blinká!" Ano, zřejmě jí padající sušák způsobil otřes mozku, tak se vyblinkala. Podruhé vytírám kuchyň, půlminutová akce, za kterou dětičky stihnou vybalit dárky pro návštěvu. Zuřím. Dočesávám dceru a HURÁ! synek milovaný se poprvé v životě sám vyčůral do nočníčku!
Vše se v dobré obrací, miluju své děti, dárky předáme jen tak, o co de? Jsme vypravení, obouváme a ouha, synek smrdí a lepí mu ponožka. Pod oknem v ložnici, kde je to spadlé prádlo ze sušáku, je na ploše asi 2x2m rozdupané hovínko, co netrefilo do nočníku. Tak jsem to tak nechala, okno otevřela a pořááádně se nadýchla... A pokud bych nemusela na návštěvu, tak tam stojím dodnes~;).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.