| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Hilly, myslím, že ve VŠ to není - já byla podle tvého popisu alternativní (podle mého spíš přirozeně smýšlející než alterntivní) už na střední, a VŠ jsem si dodělala až při dětech :-)

Je to zkreslený pohled, protože člověk se jaksi automaticky obklopuje lidmi z podobné sociální skupiny - tím nemyslím finanční zařazení, ale podobné myšlení, životní styl, názory na výchovu atd. Zjistila jsem, že na takové lidi narážím opakovaně na růzých místech, potkám takového známého pomyslně třeba i na druhém konci světa - přitahujeme se prostě proto, že jsme si něčím podobní.

100% bude hodně velká skupina "alternativních" žen nevysokoškolaček, které vůbec nemáš šanci potkat, ani zde ve fóru vyslechnout jejich názor, protože jednoduše nemají internet, na Rodině se nevyskytují nebo nemají potřebu se sdílet takovýmto způsobem.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.