Přímo s hydratačním krémem od La Roche Posay nemám zkušenost,ale jinak tahle značka má vynikající výrobky,takže bych doporučila vyzkoušet,řekni si ale nejdřív o vzorky,máš to zdarma a když ti vyhovovat nebude,tak v něm neutopíš peníze.Jinak já co jsem vyzkoušela z hydratačních krémů,tak úplně nej nej nej je pro mě hydratační krém od Avonu,v akci ho mívají za 60 Kč a nic lepšího jsem ještě neměla,vyzkoušela jsem jich hodně.Předčil veškeré drahé hydratační krémy a beru si několik balení,jiný už ani nechci.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.