| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

no právě..v pubertě to ještě dítě utvrdí v tom, že je matka kráva a chová se nespravedlivě. Trest potom vnímá jako pomstu, a mine se to efektem.Dělala bych to spíš tak, že pokud třeba není vynesené smetí, nemůže ven. Když nepomůže ono mně, tak já potom nebudu mít čas na něj..třeba jít s ním kupovat ty supr moderní džíny, po kterých tak touží..Netrestat, ale nechat dopadnout přirozené důsledky..nějaké týdenní zarachy a nekoukání na telku...nebo nucení do učení, mi fakt přijde dost neefektivní. Jaký trest si udělí rodič, když "zlobí"?Všichni členové domácnosti by měli mít stejná pravidla pro soužití, tak to vidím já~l~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.