Stalo se nám něco podobného s kamarádkou (už je to pár let), když jsme čekaly zahraniční návštěvu.
Mrkvový dort podle Ona dnes, na fotkách vypadal krásně. Byl potažený marcipánovou hmotou a po obvodě byly malé marcipánové mrkvičky.
My ho pekly v remosce. Po obvodu byl spálený, uprostřed nedopečený. Tak jsme ten prostředek vyřízly, že to bude bábovka. Chuť nic moc, taková nakyslá. Polily jsme ho bílou čokoládou, ale nestačila, tak to stékalo dolů v provazech. Marcipánovou mrkev v cukrárně neměli, tak jsme koupily obrovské berušky. Měla na to přijít šlehačka, ale omylem jsme koupily 12%. Takže jsme šlehaly, pět minut, deset minut, dvacet minut a pořád byla tekutá (a nám tekly nervy).
Výsledek? Podivná, napůl sražená bábovka, napůl zamatlaná bílou polevou a nahoře trůnily tři obrovské berušky.