Ahoj Katko, a co třeba Šternberk ?! Já jsem z Olomouce a dala jsem přednost jít tam než do FN OL. a můžu jen doporučit. Předporodní pokoj se sprchou a výborné porodní asistentky,které poradí a navíc podrží a ke konci už dýchala i se mnou, aby mi to co nejvíc ulehčila. Porod paráda. Na pokoji,měla jsem nadstandart,jak doma. A přesto, že jsem měla problémy s kojením,tak sestříčky v jakoukoliv denní noční dobu byly s usměvem na tváři a chápájícím slovem u mě na pokoji.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.