Sylvaino, prizivim se ti trosku na diskusi, ale snad se ti me dotazy budou taky hodit:). Mam parni hrnec novy, a jsem z nej asi zklamana.
Jak v nem varite knedliky?? A ryzi? Vzdyt ta miska na ryzi je hrozne malinka. Nasypete tam ryzi, zalejete vodou a pak uz nedolevate vodu?
Jak tam pouzivate koreni, jak proste ochucujete?
Pro zakladatelku: asi v tom neumim varit
, ale me to prijde asi az prilis dietni. Nemas jak tam to jidlo ochutit, pokud ho vylozene jen neposypes korenim, coz je jiny nez delany koreneny jidlo, kdyz to tim jen posypes, nijak se to neprodchne nebo jak to napsat... navic u meho parniho hrnce je napsano, ze dovnitr zadne koreni ani sul a tak sypat nesmis, jen na takove jedno male sitko, a tam je to nanic. Neudelas tam zadny sos, nic, je proste to jidlo vzdy superdietni a naprosto nespojite - kusy brambor, zeleniny, masa (napr.)... nevim, jak to popsat...
Ale jak pisu, asi bude problem spis ve me...
?