nemát někdo zkušenosti s žitnýchm chlebem v pekárně? Máme půjčenou pekárnu, zkoušela jsem péct podle receptů z normální hladké mouky, zkusila jsem chlebovou psenicnou napul s klasickou hladkou a výsledek super.
A pak jsem dala jen chlebovou zitnou a vubec to nevykynulo, prestoze postup stejny jak predem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.