| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Přiznám se,že nerada dávám peníze jako dárek,ale když si o ně novomanželé vysloveně řeknou.....Kolik se dává? Jedna příbuzná,co je na tom finančně dost dobře tvrdí,že se dává 1000,- na osobu.Pokud jako 4členná rodina přijmeme pozvání na svatbu,měli bychom teda do obálky strčit 4 tisíce??? Mě se to zdá hodně.Příbuzná to vysvětluje jekože 500,-tam projím a dalších 500,- má být jako "ten dar".Mě to přijde...jakože proč si mám zaplatit,to co projím? Když dělají velkou svatbu,měli by přece počítat,že to bude něco stát a nebo ji nedělat. Nikdo je nenutí.Co slyším od jiných příbuzných a známých,tak se svatební hostina nedělá proto,aby se mi "vyplatila" a vrátily se mi tak zpět projezené peníze.Nám se teda naše svatba rozhodně "nerentovala" a ani jsme s tím nepočítali. S nějakým darem samozřejmě počítám,ale co myslíte? Kolik???

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.