Tak já teda souhlasím s tím co ti radila ta příbuzná. U nás se taky tak nějak počítá s tisícovkou za osobu, ale za děti podle věku cca půlku. Ale záleží na každém. Někdo donese jen po tisícovce za dospělého a taky to je. Taky záleží na majetnosti rodiny atd. Pokud mi na svatbu přišel bratranec s ženou, oba mladí, navíc těhotní a donesli mi tisích korun tak jsem to určitě nebrala špatně. Ale třeba teta, která je na tom finančně dobře mi za tři lidi donesla pět tisíc(to mi dost vyrazila dech). A jestli můžu ještě přidat myšlenku, tak i když jsme chtěli peníze tak mi pak udělalo obrovskou radost, když mi někdo k obálce donesl něco malého a hezkého. Že si prostě dal tu práci. Ať už to byla čarodějnice na pověšení pro štěstí, nebo krabička na čaj.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.