Přidat odpověď
"Ono jde o to, že holky jsou schopné přijít na zkoušku skutečně polonahé a pro učitele je to nepříjemné. Jak mi řekl jeden z mých starších kolegů: "Jsou dvě varianty - buď si ta holka myslí, že nejsem chlap, neob ze mě dělá vola." Sám říkal, že kolikrát neví, kam s očima a že mu to vadí."
Tak s tímhle souhlasím. ono to tak nějak souvisí s tím, že se dnešní mladí lidé (by´t mně samotně je 25 ;) ) neumí obléct přiměřeně situaci. Byla jsem v divadle a jedna holka tam měla krátké kraťásky (když seděla, tak to vypadalo, že nemá spodek) a tílko se slušným výstřihem a flitry......Takže se nedivím, že některé holky jsous chopné na zkoušku přijít jak pracovnice z E55. Ale nedělají to všechny a snadno se může stát, že je třeba obtěžovaná právě ta, která se obléká umírněně. Prostě nemám ráda paušalizaci. Já sama nosím kalhoty nebo sukni alespoň po kolena (když stojím), jako vršek svetřík či halenku, ale zanutou na všechny knoflíčky, sama velké výstřihy nemusím.....U nás se žádná holka vyzývavě neoblíká (studují MFF), ale faktem je, že spousta je zase schopná přijít v obyč oblečení. Ale když je tam i zkoušející oblečený jako na normální hodině tak není čemu se divit......
Předchozí