Ahoj,
ráda bych se zeptala, zda jste někdo měli štěně nebo psa s podobným problémem.
Moje ségra (a neteř) mají vybráno štěně - labradorku. za dva týdny k odběru. Ale včera se byli na fenečku znovu podívat. A má nějakou jakoby bouličku na spodním víčku. Přesně prý na tom "rozhraní" jak začíná oko.
zkusím vložit i fotku, co mi poslala. ale není to tam zrovna moc vidět.
Je to už druhé štěně, co mají zamluvené. První odvolali asi před dvěma měsíci - zjistlo se, že zrovna jejich vybraná fenečka má nějakou blanku přes očička - takže neviděla. Budou nutné nějaké operace... takže nakonec odstoupili. A vyhlídli si toto "zdravé" štěně.
A teď toto. Ségra říkala, že včera myslela, že je to "jen" ječné zrno. To by se spravilo.
Ale prý ten chovatel volal dneska, že prý byl s tou fenkou na veterině. A prý veterinářka říkala, že to ječné zrno není. Ale že prý neví co to je...
to je divné že jo...
aby veterinářka nevěděla
prý půjdou v pondělí na kontrolu znovu. a prý jim zavolá, co říká veterinářka.
Už to ani nechce říkat malé (mojí neteři), protože už byla zlomená z toho, jak odstoupili od toho, aby si vzali tu první nemocnou fenku.... už se taaaak hrozně moc těší na štěňátko. A teď toto....
Bojí se (ségra) aby to nebylo něco vážného.
My totiž máme psa (jinou rasu), která právě má vadu očí - entropii víčka - už má jednu operaci za sebou. A další ji čeká.
Tak by nerada prožívala to samé. Nehledě na to, že je to fakt finančně náročné
Neměl to nějaký váš pejsek?
Jdu zkusit vložit fotku, mmt.... snad se mi to podaří