| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

jsem o pár měsíců dál, stavy, jako popisuješ, jsem přežila jenom díky tomu, že jsem je prožila už dvakrát a věděla jsem,že za pár měsíců se to usadí.

¨>Zkus ukrást spánek, kde to jde.
>Dej si večer vanu.
>Když uklízíš, dělej to v časech, kdy jsou děti vzhůru, když spí, jdi si taky lehnout.
>Kup si spoustu čokolády - je to dočasné řešení (já jedu na čokoládu vždycky první dva měsíce po porodu, pak už se normalizuju).
> ráno si napiš na papírek 3 věci, které chceš za den zvládnout. A pak si je odškrkávej. Ale ne víc, jak 3, jinak budeš frustrovaná, že nestíháš ~j~ je to salámová metoda - rozporcuješ si to na malý plátky a ono to půjde líp, než vcelku a najednou.
> neboj se dát si kafe.
> a hlavně spáááánek!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.