| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Holky, prosím, SOS, podařila se mi taková věc- před cca 10 dny jsem si truhlíky i s miskama s právě nasázenými muškáty dala do jednoho zatím neobývaného pokoje a zalila je... Dnes, že je na den vytáhnu ven a zjistila jsem s hrůzou, že pod 5 z nich( celkem jich bylo 10) jsou bílé fleky velikosti lidské šlápoty- prostě hrůza, samo v nejvíc viditelných místech místnosti, podotýkám, že máme lino zcela nové:-( Taková ta imitace dřeva s těmi jakoby i vystouplými léty:-( Vůbec nevím, jak se to tam vzalo a mám obavy, že to nijak neodstraním? Pod žádnými jinými kytkami v celém bytě se mi to nikdy nestalo i když by mi voda cákla vedle, tak ne? Misky nejsou děravé, takže že by mohlo vytéct pod ně hnojivo, co bývá v té zemině s vodou taky ne, tak co to je? Jen ze zapařené vody, co třeba cákla při zalévání ven? Zmizí to a jak? Už jsme zkoušela cif krém, larrin na vodní kámen a nic:-( Jako manžel mě asi zabije a s kytkama končím:-( Prosím, poraďte, co s tím? Díky moc všem.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.