Naší holčičce bude brzy měsíc, ale pořád ještě vzpomínám na porod v nemocnici v Hořovicích. Porod byl rychlý a to i díky porodní asistentce Lucii Kocmanové a paní doktorce Spoustové. Obě byly velmi milé a profesionální o všem co se děje mně informovaly. Porodnici v Hořovicích lze jen doporučit, v současné době se tam rodí jedno miminko za druhým a přesto je personál vstřícný a pomůže nezkušeným prvorodičkám jako jsem byla já.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.