| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jinak taky jsem četla různé výše zmíněné elaboráty o tom, jak je nutný jedině OGTT, ale nikde se dotyčný odborník neobtěžoval to skutečně relevantně zdůvodnit (kromě různých variací na téma "ale jiné testy než OGTT to neodhalí"). Jinými slovy nebyli mi schopni odpovědět na otázku, proč jsou přesvědčeni o tom, že mohu mít GDM, když hodnoty glykemie opakovaně měřené během celých dnů v několika obdobích těhotenství (prostě mne zajímalo, jak to s tím cukrem podrobněji mám) jsou HLUBOKO pod referenčními hodnotami (takže ani mantra "měření krve z prstu má oproti OGTT o x procet menší přesnost" nebyla na místě).
Takže dosud to na mne působí jako zaklínadlo "u porodu prostě MUSÍME použít přístroj který dělá "ping!", děláte to pani přece pro miminko".

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.