| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mandelinko,

souhlasim s tim, ze prilis zobecnujes, neni to o pohlavi, ale o povaze a temperamentu. Muj nejstarsi syn si napriklad nikdy nehral s auticky, nesnasi fotbal, rad mi cese vlasy, chvali mi obleceni, mazli se, neustale mi sklada komplimenty, na druhou stranu si rad hraje s klackem jako s mecem, leze po stromech, vymysli blbosti:-) Druhe dite je holcicka, blondata, modrooka, stihla, ktera co se tyka boje s klackem s nim drzi krok, ve skolce je skoro jedina holcicka mezi kluky, ale vyhovuje ji to, kluci ji bavi, rozumi jim, umi to s nimi, ale zaroven nejradeji nosi sukynky a saticky, a je opravdu velmi holcici. Treti dirko je syn, ktery je naprosto neagresivni, miluje auticka, nikdy si nehraje destruktivne, je rozvazny, nelita jako blazen, je to s nim nejjednodussi, je totiz velmi vyrovnany. Vsechny deti jsou velmi tulive a mazlive, s kluky je to svym zpusobem jednodussi, dcera ma obcas takove to protivne holcici urazeni, pres ktere nejede vlak. Nejstarsi syn se nastve, ale po opar minutach na vse zapomene a je to snim zase v pohode.

Nicmene pro zakladatelku: jsem za svou holcicku strasne vdecna, ze jsme na ty kluky doma aspon dve, a ze mi v budoucnu jakoby vic zustane...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.