| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Novorozenec bez plínek

můj chlapec se dostal na nočník poprvé za asistence babičky,já o tom neměla tušení (to jsou ty výhody hlídání).naštěstí to dopadlo dobře a nevím, zda to způsobil krásný hrající nočník s roztomilou kačenkou či touha mého syna být velkým chlapákem.já v té době ani nevěděla,kdy se asi tak děti začínají posazovat na nočník.Prostě jsme začali zkoušet vždy při přebalování,podotýkám, že synek seděl sám od sedmého měsíce.čtyři dny stačilo polechtat a už to "teklo".pátý den pochopil,co že to způsobuje takovou moji radost a stačilo posadit.vyžadovalo to ovšem zručnost a rychlost,protože mě párkrát předběhl.Dnes má chlapec 8 měsíců,máme skoro stále suché pleny,(samozřejmě ve dne),kakat do plen odmítá.Když to na něj jde,poznám to,když mám práci a zrovna ho bedlivě nesleduji,upozorní mě sám.At mi nikdo netvrdí,že dítě neovládá svěrače a neví, co se ním děje.moje dítě vyžaduje nočník na kakání.už měsíc nemáme pokakané plíny(a to kadíme 2x deně).Jaké bylo moje zděšení,když moje kamarádka, která je podle mě docela zběhlá ve věcech kolem dětí a vždy dokázala dobře poradit,při poslední návštěvě podotkla,že pro její rok a půl staré dítě je už čas na nočník.mám pocit, že musím poděkovat naší babičce, protože při představě mého velmi aktivního dítěte a začnání na nočníku někdy ve dvou letech se mi ježí vlasy na hlavě.asi bych ho tam musela přivazovat.zato ted má do pár sekund po posazení hotovo a ta radost !Na obou stranách.je to prostě hra. a když může sedět na gauči, tak i na nočníku.pa

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.