| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj Kopretinko, no chce to čas, mě pomohl vždycky jenom čas... jenže přítel to udělal za čas zas ~d~

Ale naprosto chápu, že s ním chceš zůstat, v takové nelehké situaci, s malými dětmi, nevím, co bych dělala.

V poradně ti radí dobře, nemyslet na to, ne ned odpustit, to vůlí stejně nejde, ale nemyslet, jak se přiistihneš v mašlenkách (mě tankrát šly hlavou i představy, jak spolu ležej na pláži, já doma dávala do kupy nový byt než přítel přijede z "konference", zpětně mi šly hlavou i představy i jejich intimních stycích atd...), tak jak se u toho přistihneš, "lalalalala, nemyslím na to", protože to tě jen ubije. Samozřejmě se ti to bude vracet, ale minimalizuj myšlenky na to. I kdybys v tu chvíli měla vzít do ruky Sudoku.

Mimochodem tvůj manžel je prase. Promiň.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.