Luc luc no tak jak vidíš tak jenom mezi dětma to není když Monika doma žaluje na moji dceru věci které vůbec neudělala a moje dcera za to dostává od její mámy vynadáno.Jak k tomu asi přijde moje dcera,že je každou chvíli napadaná jen proto že si holka nevidí do ....úst.Nevím jak by se líbilo tobě,kdyby jsi na svoji osobu každou chvíli slyšela věci které nejsou pravda-např.že jsi té či oné svedla manžela,že jsi v sámošce ukradla čokoládu,že máš AIDS,že souložíš se psem a nevím co ještě.Jistě,třeba by sis dovedla jako dospělá obhájit že to tak není,sedmiletý dítě si asi těžko obhájí že Moniku ze zahrady nevyhodilo nebo že jí nezamklo dveře před nosem.Proč bych měla přihlížet tomu aby mi někdo takhle napadal dceru?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.