Je to kýč, nelíbí se mi to, chudák dítko. Maminka má 1 s * - je úžasně kreativní a nápady jí jistě stály dost fantazie a úsilí.
Apropó... připonělo mi to historku od nás.... když měl Vojta první Velikonoce a první maličkou pomlázku a první vykoledované zajíce (které jsem samo zbaštila já :-D), dostal čupr pruhované tepláky, čapku, usadila sem ho mezi chudobky a kolem naskládala tu koledu a fotila :-D fotky úžasné, všem se líbili včera na ně Vojta koukal a povídá: A proč tu sedim jako debil v kytkách a v čokoládách, když sem to stejně nemohl jíst, málý dětipijou jenom mlíko - tohle je podvod! je mu 8 a 1/2
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.