| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zdavím pěkně,
smát se můžete to je prima mít dobrou náladu,ale i já mám dobrou náladu.Bohužel každý máme jinou zkušenost a tudíš se smějeme něčemu jinému.Já třeba tomu,že někdo dneska platí za mobilní volání. Těch 300 tis. je úspora naší rodiny ( 3 čísla) a znamená to,že jsme před 4 roky měli standardní volání drahé jak pes.Což je i dneska jen lidi, který maj oči jen pro reklamu to nevidí,myslí si jak tomají levné a počítat neumí.My jsme přešli do jiného režimu jedné společnosti,kde je volání úplně jiné a daleko levnější.Zároveň nám to mnoho přináší.Nebudu popisovat co a kolik,to byste stejně nevzala tak si ušetřím písmenka.
KAždopádně je důležité se podívat na stránku výdajů.Propočteno to co jsme platili pořed vstupem a srovnáno s tím co dneska protelefonujeme a měli bychom to platit v režimu před 4 lety tak je to právě těch 300 000 Kč.To bychom zaplatili.A k tomu jsou benefity telefony, notebook a další jako vedlejší drobnost.Dneska také lákají operátoři na telefony za 1 Kč a já tvrdím,to jsou nejdražší telefony na trhu.Jenže lidi to neví a operátor si mlaská.A věřte nebo ne,máme každý měsíc čerstvé info z vrcholného managementu našich operátorů,kde vidíme jaká je masáž lidí a kam se ubírá.A také věřte,že nejsem žádný zástupce těchto operátorů.Jen máme dohodnuté takové podmínky,které vy na pobočce nikdy mít nemůžete.A tady je ten zakopaný pes.Lidé mohou využívat mnohem lepších možností,než mají a to v různých oblastech.Jenže jim to nikdo neřekne, protože v české kotlině je zakořeněna závist a nechuť pomoci druhému.Kdysi jsem si myslel,že diskuse jsou právě proto si navzájem pomoci,předat zkušenosti,poradit atd.Bohužel se dneska směju jak jsem byl naivní.Proto musí každý mnohem více vynakládat energii aby se něco dozvěděl a nebo o to více platit.A to mu ještě kolikrát mnoho negramotných nebo neinformovaných lidí podstrkuje informace,které se nezakládají na ničem jiném než že jedna pani povídala.Tomu lidé uvěří více jak osobní zkušenosti,podle tohoto si tady v diskusích dělají lidé názor.A také díky tomu tady pořád někdo fňuká,stěžuje si,že nevyjde,že je vše drahé,nadává se na vládu, že za to může,atd.Nadávat musíme ale na sebe,že jsme neschopný a líný.To je jediný problém,který máme a který jsem tady poznal.A tomu se také směju když se podívám,co jsme za národ.Škoda, že si neumíme vzít příklad třeba z japonců.~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.