Pokud pijete mléko - osobně miluju pohankovou kaši. Uvařím pohanku - do konzistence sypké rýže (1:1 s vodou, trochu osolit, zavařit a nechat dojít). Pak zalít mlékem.
Nočky (kupované, bramborové) se špenátem a parmazánem
pizza - kdybyste měla větší mražák, namrazit si korpusy a pak jen obložit nahoře.
hutnější polévky (rohlíkové kostky - peču na krisp v mikrovlnce) si můžete udělat do zásoby, to chvilku vydrží) dýňová polévka celerová polévka - ty jsou snad rozležené na druhý den ještě lepší.
zeleninová náplň zapečená v listovém těstě - to se dá jíst dobře i druhý den studené houbový, to ani není guláš - osmažené žampiony s cibulí a česnekem a zakysaná smetana
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.