| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

jen nabízím alternativní pohled. Jen zakladatelka ví, co a jak bylo. Já jsem na to reagoval, protože je to pro mě pořád citlivé téma, i když táta umřel před 6 lety, pořád mi chybí. A spíš čím dál víc. A jak už jsem napsal prvně - někdy mě sral hrozně.

A když mluvíš o empatii - nevztahuj si to prosím na sebe - ale dost často se mi stává, že se empatie dovolává někdo, kdo ji má minimálně - ale chce empatii pro sebe.

Víš, vylhat se člověk může ze všeho. Někdy si říkám, jestli to není důsledek toho, jak skoro ke každému produktu či dokumentu má dnes človek "disclaimer" - odmítnutí odpovědnosti. Až se to promítá i do vztahů - partner odmítá odpovědnost za společné soužití, rodiče odmítají odpovědnost za děti, děti za rodiče...

Nasrat. Ani o vděčnosti nikdo nemluví. Každý se může sám podívat do svého srdce a uvidí, jestli mu byl táta opravdu tátou, nebo nikoliv. To je buď ano nebo ne. On třeba nebyl úplně dokonalým tátou, jakého by si člověk vymyslel, kdyby mohl. Ale buď se snažil nebo ne. Vždycky bude generační konflikt. Vždycky se bude starým zdát, že mladí "nectí hodnoty" a mladý, že "staří jsou sto let za opicema". Ale hluboko v srdci to je - to podstatné, co je důležité. A podle toho se vše ostatní odvíjí...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.