| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ty jsi tedy příkrý - to je docela silná věc napsat: "nikdy mi doopravdy nebyl otcem", protože asi jen dcera týrajícího otce by mohla tohle napsat, a i tak je otázka, zda by jí takové tvrzení přineslo úlevu, vždyt je tak snadné být nespravedlivý. Proč tak kategorické soudy vůbec vynášet ? Autorka popsala své pocity, a jak tu někdo psal. Úleva od starostí, je i pro mne pochopitelná. Ono to truchlení, že už není také asi přijde, prorotže na špatné věci člověk zapomíná, takže na ty starosti a špatné zapomene a zůstanou hezké vzpomínky (a tak to má asi být). Myslím, že by si to neměla spojovat s výčitkami, že cítila i úlevu. Obojí je lidské a podle mne normální.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.