| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ahoj,

dnes jsem s dcerkou podnikla nájezd na její hrací patro.Normálně tam vůbec nechodím, jen jednou za čas rovnou s pytlem a lopatkou a rovnou to pytluju. Abyste mi rozuměly, ona totiž hraje neobyčejný hry. Hry, který se táhnou i několik týdnů, takže opravdu nejde tam přijít a ty figurky jí uklidit. Některý hry jsou mi jasný, třeba když si balí na dovolenou. Sice si zabalí jednu nohu od panenky, vidličku a relátko vykuchaný ze starýho rádia- ale jo, týhle hře ještě rozumím.

Ale schválně mi pomozte rozluštit tuhle hru. Vyšplhám se do jejího království a tam je v plastový krabičce vylitej Actimel a v něm plavou dvě urvaný hlavy od panenek. Vysvětlení se mi nedostalo. Dodnes přemýšlím co bylo účelem hry- naučit hlavy plavat ? Woodoo ? Hra na francouzskou revoluci~d~~t~ ?

Tak schválně, jakej scénář by napadl vás- zapojte fantazii. Případně se pochlu(p)bte jinou moooc pěknou hrou, kterou vaše děti hrály a nad kterou vám zůstává rozum stát.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.