Přidat odpověď
Pises, ze to trva dlouho. Podle odbornych knizek trva prvni nejvetsi vlna zamilovanosti-ruzove bryle klidne i pres rok, zalezi, jak casto se schazeji.Potom prichazi realita a clovek vidi i jine vlastnosti.A i po skonceni vztahu trva zhruba pul roku, nez se definitivne ,,odmiluje,, Tvoje manzelka nema evidentne doreseno a pravdepodobne ma v tomto stavu zmatek sama v sobe. Potrebuje dozrat k nejakemu reseni. Nebyla bych si tak jista, ze si s ni chce milenec jenom uzivat, myslim si, ze pro spoustu muzu neni dite zadnou prekazkou, nekteri to treba i oceni, ze to maji ,,bez prace,,. Zlost, hnev a nenavist jsou prirozene reakce na Tvoji situaci, stejne jako touha se pomstit vsemi moznymi zpusoby.Otazkou je, co docilis tim, ze si najdes milenku. Akorat nahrajes manzelce na smec a ulehcis ji to.Ja bych ji to vubec nedala zadarmo. Naopak nechat ji vymachat v tom, ze ma doma milujiciho manzela, ktery o ni stoji a ona boura rodinu a chova se nezodpovedne. To by mohlo trochu zrychlit proces, aby si vse uvedomila a vratila se.Jestli teda o to jeste Ty stojis a nebo ona.Mel by si zjistit, co ji vedlo k tomu, ze si nasla toho chlapa a odstranit pricinu.
Předchozí